full screen background image

Românii care merg în Muntenegru, sfătuiţi să circule cu atenţie

muntenegru-12     Românii care se deplasează în Muntenegru sunt atenţionaţi că în această perioadă se lucrează la reabilitarea unor porţiuni de drum şi a unor tuneluri, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe remis AGERPRES.

“Din cauza lucrărilor de reabilitare, circulaţia este întreruptă pe porţiunea de drum Berane-Lubnice între orele 11,00-15,00. În tunelurile Sozina şi Ras, până pe 26 iulie, se execută lucrări de întreţinere între orele 23,00-6,00, circulaţia desfăşurându-se, alternativ, pe o singură bandă. Începând cu data de 1 iulie până pe 1 septembrie, în intervalul orar 17,00-22,00, este interzisă circulaţia autovehiculelor a căror masă depăşeşte 5t pe următoarele drumuri: M-2 Bioce-Kolasin-Mojkovac; M-2 Podgorica-Sotonici-Petrovac; M-2 I M2.4 GP Debeli Brijeg-Herceg-Novi- Kotor-Budva-Bar-GP Sukobin; M 2.3 Podgorica-Cetinje-Budva”, precizează MAE.

Ca urmare a intensificării traficului auto în perioada sezonului turistic, şoferii sunt sfătuiţi să respecte cu stricteţe limitele de viteză, să adapteze viteza la condiţiile meteo şi de trafic, să acorde atenţie deosebită circulaţiei pe porţiunile de drum pe care se execută lucrări.

De asemenea, MAE le recomandă să efectueze pauze de odihnă ori de câte ori este necesar, având în vedere specificul montan al căilor rutiere din Muntenegru.

comments

comments




Leave a Reply

avatar