full screen background image

Reduceri şi promoţii de vară, la Shopping City Suceava

Promotii&Reduceri.SCS     Shopping City Suceava îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la 70% şi oferte speciale la colecţiile de vară,  iar, dacă încă nu v-aţi bucurat de concediu, Shopping City Suceava vă trimite la relaxare “all inclusive”.

În perioada 15 iulie – 11 august 2013, pasionații de shopping sunt așteptați să participe la campania de vară ”Ia-ți biletul de vacanță!”,  și au ocazia să câștige 2800 de premii instant, precum și marele premiu – un sejur all inclusive , pentru două persoane în Turcia.

Cei care își doresc să aibă parte de o escapadă la munte, au șansa să câștige la cumpărături de minimum 100 de lei, unul din cele 3 weekend-uri la Pensiunea Voroneț Residence 4*, puse în joc în cadrul campaniei.

Totodată, în cursa pentru marele premiu – un sejur all inclusiv în Turcia, oferit de Agenția Seven Travel – pot intra clienții care au cumpărături de minimum 150 de lei  pe un singur bon de casă, se prezintă la Info Point şi extrag un talon răzuibil.

În plus, pe toată perioada campaniei îi aşteaptă mii de premii instant utile pentru senzonul estival: ochelari de soare, evantaiuri, saltele, mingi și rogojini pentru plajă,  genți frigorifice, precum și produse Avon sau voucherele cadou puse în joc de magazinele partenere din centrul comercial: B&B Collection și Plusoptic: vouchere de 50 de lei, Splend`or: vouchere în valoare de 150 de lei, Villarte: vouchere de 25 de lei reducere la gama de porțelan și Centrofarm: vouchere în valoare de 30 de lei.

Magazinele din Shopping City Suceava au pregătit reduceri de până la 70% şi oferte speciale la colecţiile de vară.

Astfel, New Yorker, Secuiana, Fox, House of Art şi Takko Fashion vă aşteaptă cu reduceri de până la -70%, Leonardo – 50%, Plafar – 50 % discount la al doilea produs cumpărat, Deichmann – cumpără 1 pereche de încălţăminte redusă şi pentru a 2-a pereche primeşti 50% reducere sau cumpără 2 perechi reduse şi pe a 3-a o primeşti gratuit, Orsay, Moda Miss, Bobo Shop, Pada Murre, Dovani, Otter – până la -50%, Benvenuti – 55%, Alexandria Librării – 2+1 gratuit la cele mai frumoase cărţi.
Parfumuri şi produse cosmetice găsiţi la preţuri speciale în Mariounnaud şi cu reduceri de până la 50% în B&B Collection, iar produse din cristal şi sticlă cristalină vor putea fi cumpărate de la magazinul Villarte cu reducere de până la 20%.

Şi pentru cei mici magazinele au pregătit preţuri speciale. La Evel Mod sau Delia O7 puteţi achiziţiona produse reduse cu până la -20%, iar Fox Kids vă aşteaptă cu discounturi de până la -70%.

Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobier sau decoraţiuni, Mobexpert vă aşteaptă cu preţuri speciale la zeci de produse şi reduceri de până la -50%.

Media Galaxy oferă reduceri între 20% şi 50% dar şi discount-uri valorice de până la 1000 lei la TV-uri SMART 3D LG cu diagonala mai mare de 47 ”, iar în Flanco găsiţi produse reduse cu -20%.

În magazinele operatorilor de telefonie mobilă puteţi profita de oferte speciale la telefoane şi abonamente.

Oferte incredibile şi preţuri imbatabile vă oferă şi hypermarketul Carrefour. În Catalogul Carrefour şi în magazin găsiţi reduceri de până la -50%.

Agenţia de turism Seven Travel este nouă pe piaţa turismului din Suceava, dar datorită parteneriatelor pe care le deţine cu cei mai mari tour-operatori din ţară oferă cele mai bune destinaţii de vacanţă la tarife favorabile. Seven Travel face parte dintr-un lanţ de agenţii din Bacău şi promovează un turism de calitate şi răspunde necesităţilor şi exigenţelor clienţilor prin servicii la standarde internaţionale.

Pensiunea Voroneţ Residence vă oferă premisele unui sejur de neuitat fiind amplasată într-un cadru natural de excepţie şi învăluită de frumuseţea Obcinilor Bucovinei. Prin felul in care a fost conceputa, Voronet Residence este capabilă să asigure confortul la cele mai înalte standarde.

comments

comments




Leave a Reply

avatar