full screen background image

Prins la furat de lemne, în Vicovu de Jos

furt lemne 2     Ieri noapte, în jurul orei 23.30, prin “S.N.U.A.U. 112”, P. Viorel, din Vicovu de Jos, a sesizat faptul că, de la marginea terenului împădurit aparţinând Obştii Vicovu de Jos, din rampa de încărcare, persoane necunoscute sustrag material lemnos.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat autoutilitara condusă de N. Nicuşor, de 38 de ani, din comuna Bilca.

Aceasta era încărcată cu 15 piese de material lemnos, lemn de lucru răşinoase, de diferite diametre, având lungimea de 4 metri fiecare, neavând marcaj la capete, conform prevederilor legale.

Conducătorul auto nu deţinea documente justificative pentru materialul lemnos.

În urma inventarierii efectuate de P. Victor, din cadrul O.S. Bucovina – Câmpulung Moldovenesc, a rezultat o cantitate de material lemnos de 12,05 metri cubi.

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, până la definitivarea cercetărilor, fiind predat în custodie pădurarului T. Mihai.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Postului de Poliţie Vicovu de Jos, sub aspectul săvârşirii de tentativă la infracţiunea de furt calificat.

comments

comments




Leave a Reply

avatar