full screen background image

“Ia-ţi biletul de vacanţă”, de la Shopping City Suceava

Ia-ti biletul de vacanta.SCS     Dacă e vară, Shopping City Suceava își trimite clienții în vacanță.

În perioada 15 iulie – 11 august 2013, pasionații de shopping sunt așteptați să participe la campania de vară ”Ia-ți biletul de vacanță!”,  și au ocazia să câștige 2800 de premii instant, precum și marele premiu – un sejur all inclusive , pentru două persoane în Turcia.

Cei care își doresc să aibă parte de o escapadă la munte, au șansa să câștige la cumpărături de minimum 100 de lei, unul din cele 3 weekend-uri la Pensiunea Voroneț Residence 4*, puse în joc în cadrul campaniei.

Totodată, în cursa pentru marele premiu – un sejur all inclusiv în Turcia, oferit de Agenția Seven Travel – pot intra clienții care au cumpărături de minimum 150 de lei  pe un singur bon de casă, se prezintă la Info Point şi extrag un talon răzuibil.

Shopping City Suceava vine în ajutorul celor care se pregătesc de vacanță, oferindu-le șansa de a câștiga instant, o gamă largă de produse utile pentru senzonul estival.

Astfel, iubitorii de plajă, vor putea câștiga ochelari de soare, produse Avon, evantaiuri, saltele și rogojini pentru plajă, precum și genți frigorifice.

Totodată, copiii se vor putea distra mai mult cu o minge de plajă sau un zmeu câștigat în cadrul campaniei.

În plus, norocoșii vor putea beneficia și de unul dintre voucherele cadou puse în joc de magazinele partenere din centrul comercial: B&B Collection și Plusoptic: vouchere de 50 de lei, Splend`or: vouchere în valoare de 150 de lei, Villarte: vouchere de 25 de lei reducere la gama de porțelan și Centrofarm: vouchere în valoare de 30 de lei.

Pentru a putea beneficia de premiilor puse la bătaie în cadrul campaniei ”Ia-ți biletul de vacanță!”, clienții sunt invitați să facă cumpărături de minimum 100 lei sau 150 de lei la oricare din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava și să se prezinte la Info Point-ul amplasat în zona magazinului Leonardo pentru a extrage un talon răzuibil. Shopping City Suceava îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la – 70% şi oferte speciale la colecţiile de vară!

Agenţia de turism Seven Travel este nouă pe piaţa turismului din Suceava, dar datorită parteneriatelor pe care le deţine cu cei mai mari tour-operatori din ţară oferă cele mai bune destinaţii de vacanţă la tarife favorabile. Seven Travel face parte dintr-un lanţ de agenţii din Bacău şi promovează un turism de calitate şi răspunde necesităţilor şi exigenţelor clienţilor prin servicii la standarde internaţionale.

Pensiunea Voroneţ Residence vă oferă premisele unui sejur de neuitat fiind amplasată într-un cadru natural de excepţie şi învăluită de frumuseţea Obcinilor Bucovinei. Prin felul în care a fost concepută, Voroneţ Residence este capabilă să asigure confortul la cele mai înalte standarde.

comments

comments




Leave a Reply

avatar