full screen background image

Al Bano şi Romina Power, din nou împreună pe scenă, după 14 ani de la divorţul lor

Al Bano si Roamina Power     Cântăreţii Al Bano şi Romina Power vor cânta din nou împreună, pe 17 şi 18 octombrie, la Moscova, după 14 ani de la divorţul lor şi la 18 ani de când cei doi artişti s-au aflat împreună ultima oară pe aceeaşi scenă, potrivit MEDIAFAX
Al Bano şi Romina Power se vor reuni pentru două concerte pe care le vor susţine la Moscova.
Cântăreţul italian, care în Rusia este un star, fiind supranumit “Maestro Felicità”, a convins-o pe fosta sa soţie să i se alăture pe scenă, în urma unor negocieri secrete intermediate de un om de afaceri rus.
În cele din urmă, Romina Power a acceptat să cânte din nou împreună cu fostul său soţ. “După tot ce s-a întâmplat, este totuşi tatăl copiilor mei şi bărbatul pe care l-am iubit şi este important să lăsăm în urmă vechile sentimente de ranchiună”, ar fi spus Romina Power, potrivit revistei Gente.
Al Bano, în vârstă de 70 de ani, şi Romina Power, în vârstă de 61 de ani, vor cânta la Moscova pe 17 şi 18 octombrie, în cadrul unui festival dedicat muzicii italiene, care va avea loc la Crocus City Hall, potrivit programului publicat pe site-ul acestei săli de concerte din Rusia.

Ştirea completă pe mediafax.ro

comments

comments




Leave a Reply

avatar