full screen background image

Rezultatele repartizării computerizate la admiterea în liceu

liceul-petru-rares-suceava     Ministerul Educației a făcut publice rezultatele repartizării computerizate a absolvenților de clasa a VIII-a care au participat la prima etapă de admitere la liceu.

Repartizarea s-a făcut în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere și în funcție de preferințele elevilor înscrise în fișa de opțiuni.

În urma repartizării computerizate, 140 de elevi din județ au fost admiși la liceu cu medii de admitere cuprinse între 3,79 și 4,99, în timp ce opt absolvenți au fost repartizați având media de admitere 10.

Dintre absolvenții cu media de admitere 10, patru au fost repartizați la Colegiul “Petru Rareș” Suceava, doi la “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi , și câte unul la colegiile “Mihai Eminescu”  Suceava și “Lațcu Vodă” din Siret.

La Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava, la profilul matematică-informatică, bilingv engleză, ultimul elev admis are media 9,80, aceasta fiind și cea mai mare ultimă

La Colegiul Național “Mihai Eminescu” Suceava s-au ocupat toate locurile din oferta educațională aferentă anului școlar 2013-2014. Cea mai mare ultimă medie de admitere  (9,11), a fost pentru unul din locurile clasei de matematică-informatică.

Cea mai mare ultimă medie de admitere de la Colegiul Economic “Dimitrie Cantemir” Suceava a fost 8,60, la matematică-informatică.

La Colegiul de Informatică “Spiru Haret” Suceava, cea mai mare ultimă medie cu care un elev a fost admis a fost de 7,91, la filologie.

La Colegiul “Alexandru cel Bun” Gura Humorului, cea mai mare ultimă medie de admitere de anul acesta a fost de 8,36, la matematică-informatică.

La Colegiul “Nicu Gane” Fălticeni, cea mai mare ultimă medie de admitere a fost de 9,10, la științe ale naturii.

La Colegiul “Mihai Băcescu” Fălticeni, cea mai mare ultimă medie a fost la matematică-informatică, 8,27.

comments

comments




Leave a Reply

avatar