full screen background image

Lucrările la groapa de gunoi de la Moara avansează

groapa moara     Lucrările la groapa de gunoi ecologică de la Moara avansează, chiar dacă sunt cu o lună în întârziere faţă de graficul iniţial.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a efectuat, astăzi, o vizită în teren, pentru a vedea la faţa locului cum decurg lucrările.

Nechifor: “Dacă în urmă cu o săptămână am identificat anumite dificultăţi legate de termene, vedem astăzi că lucrurile s-au mişcat, se simte o evoluţie. Sper ca atât constructorul, cât şi ceilalţi implicaţi, să ţină pasul cu ceea ce cere UE prin contractul de finanţare. Sper ca, până pe 8 august, să primim şi proiectul tehnic pentru staţia de tratare a levigatului, fără de care acest proiect nu se poate închide, e piesa cea mai importantă, cea mai sensibilă.”

Săptămâna trecută a fost semnalizată o întârzire de circa o lună datorită nefinalizării proiectului tehnic al viitoarei staţii de tratare a levigatului.

groapa moara 1

Durata de viaţa a celulei 1 a gropii de gunoi de la Moara este de 10 ani.

La faţa locului sunt create premisele pentru deschiderea celei de-a doua celule în 2024.

Contractul pentru demararea lucrărilor a fost semnat în octombrie anul trecut, iar termenul de finalizare este 14 aprilie 2014.

 

 

Nechifor moara

comments

comments




Leave a Reply

avatar