full screen background image

Bătut şi tăiat cu cuţitul, la un bar din Moldova Suliţa

cutit     Ieri, la ora 16,42, M. Mihai, din comuna Moldova Suliţa, a sesizat, prin “SNAU 112”, faptul că V. Gheorghe, de 47 de ani, din localitate, a fost agresat în faţa unui  bar din comună de către C. Radu, de 39 ani, localnic.

Din cercetări a rezultat că la data de 15 iulie, în jurul orei 16.30, V. Gheorghe se afla în incinta barului din comuna Moldova Suliţa, la o masă, împreună cu alte două persoane din localitate.

La un moment dat, în local a intrat C. Radu, care l-a lovit pe V. Gheorghe cu pumnul, după care l-a scos afară din local, unde i-a aplicat 3 lovituri cu un obiect înţepător.

Ulterior, victima a fost preluată de echipajul de pe ambulanţă deplasat la faţa locului şi transportată la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate.

Medicul chirurg a apreciat că plăgile suferite nu au pus în pericol viaţa victimei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi port fără drept a unui cuţit într-un loc public, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar