full screen background image

Toni Braxton va lansa în toamnă un nou album

Toni Braxton     Toni Braxton va colabora cu producătorul Kenny “Babyface” Edmonds pentru un nou album, ce va conține piese în duet. Vestea privind acest material discografic vine la doar câteva luni de la anunțul prin care artista transmitea presei și fanilor că se retrage din industria muzicală.
“Nu mai simt iubire pentru muzică. Nu mă mai atinge și nu mă mai face să simt acel lucru special în timp ce cânt. Nu sunt sigură de ceea ce voi face în continuare cu viața mea. Poate trec printr-o criză de vârstă. Muzica nu mai este în inima mea și urăsc să spun asta”, declara cu ceva timp în urmă Toni Braxton în cadrul emisiunii Good Morning America .

La aproximativ jumătate de an de la acest anunț, Toni Braxton revine la gânduri discografice și la colaborări cu potențial de Grammy. Legandarul compozitor și producător Kenny “Babyface” Edmonds va lucra cu artista pentru un nou material. Cei doi au mai colaborat și pentru albumul “Secrets” (1996), vândut în peste 15 milioane de copii în întreaga lume și nominalizat pentru un premiu Grammy. Noul album va conține piese în duet și va fi lansat toamna aceasta, în septembrie.

comments

comments




Leave a Reply

avatar