full screen background image

Lady Gaga lansează albumul “ARTPOP” în noiembrie

Lady Gaga     Lady Gaga va lansa cel de-al patrulea album pe 11 noiembrie, anul acesta. ”ARTPOP” vine după o pauză de doi ani de la precedentul material discografic, “Born This Way“, și va fi promovat împreună cu o aplicație despre care artista spune că “va îmbina muzica, arta, moda și tehnologia”.

Primul single de pe acest album va fi dezvăluit pe 19 august.

Noul album ”ARTPOP” va reflecta procesul creativ prin care Lady Gaga a trecut de-a lungul ultimilor ani, precum și influențele muzicale pe care le-a încorporat prin intermediul colaborărilor cu diverși artiști. Noul material discografic va transmite o paletă complexă de emoții, vibe-ul electro nelipsind din melanjul muzical. Cu o zi înainte de lansarea materialului, pe 10 noiembrie, artista va găzdui evenimentul ”artRave”, la care va participa în calitate de colaborator și controversatul artist Jeff Koons. ”ARTPOP” va putea fi precomandat începând cu data de 1 septembrie.
Lady Gaga a fost operată anul acesta la șold, nevoia de repaus determinând-o să-și anuleze concertele rămase din turneul “Born This Way Ball”. Pe perioada recuperării artista pop a primit nenumărate mesaje de susținere din partea fanilor, publicul așteptând cu nerăbdare reîntoarcerea sa pe scenă.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar