full screen background image

Justin Timberlake, ameninţat cu un proces de o fundaţie internaţională

Justin Timberlake     Artistul american Justin Timberlake s-ar putea confrunta cu un proces din cauza titlului piesei pe care a lansat-o, “Take Back The Night”, care este acelaşi cu numele unei fundaţii internaţionale ce luptă împotriva violenţei sexuale, informează MEDIAFAX
Piesa lansată de cântăreţul american, “Take Back The Night”, are acelaşi titlu ca numele unei cunoscute fundaţii internaţionale, care militează pentru stoparea “agresiunilor sexuale, violenţei domestice şi abuzului sexual”, informează huffingtonpost.com.
Reprezentanţii organizaţiei au precizat că nu au fost contactaţi de cântăreţul american privind utilizarea numelui “Take Back The Night”.
Potrivit Radar Online, organizaţia Take Back The Night ameninţă că îl va da în judecată pe Justin Timberlake.

“Întreaga fundaţie este şocată, pentru că, de obicei, în astfel de cazuri, oamenii ne întreabă dacă pot folosi numele organizaţiei”, a declarat directorul executiv al Take Back The Night, Katherine Koestner. “Am încercat să îl contactăm pe site-ul lui oficial, dar nu am primit niciun răspuns”, a spus aceasta.
“Versurile au clar o tentă sexuală şi nu sunt total împotriva violenţei sexuale”, a adăugat Koestner. “«Foloseşte-mă», de exemplu, nu este tocmai o frază care să reprezinte persoanele afiliate acestei organizaţii”, a concluzionat Koestner.
Single-ul “Take Back The Night” face parte din primul material de studio al lui Timberlake din ultimii şapte ani, “The 20/20 Experience”, lansat în luna martie.
Mai multe pe mediafax.ro

comments

comments




Leave a Reply

avatar