full screen background image

Fergie vrea să îşi schimbe oficial numele şi prenumele

Fergie     Fergie, solista grupului american The Black Eyed Peas, a depus actele pentru a-şi schimba în mod oficial numele şi prenumele, potrivit MEDIAFAX
Artista americană, al cărei nume real este Stacy Ann Ferguson, a depus deja documentele oficiale prin care solicită să îşi schimbe numele şi prenumele. Astfel, cântăreaţa, căsătorită de aproximativ patru ani şi jumătate cu actorul Josh Duhamel, doreşte să se numească de acum înainte Fergie Duhamel, informează site-ul TMZ.com.
În documentele depuse la Curtea Superioară din Los Angeles, cântăreaţa afirmă că doreşte să îşi schimbe prenumele Stacy în Fergie pentru a fi “în conformitate cu prenumele cu care este cunoscută de toată lumea, inclusiv pe plan profesional, de foarte mulţi ani”.
Pentru ca instanţa să îi admită cererea, Fergie trebuie să publice un anunţ într-un ziar local, timp de patru săptămâni consecutive, înainte de 16 august, data la care este programată audierea cazului ei la tribunal.
În 2006, Fergie, în vârstă de 38 de ani, a lansat un album solo, intitulat “The Duchess”, care a inclus două piese ce au ajuns No.1 în topul Billboard Hot 100: “London Bridge” şi “Big Girls Don’t Cry”.
Ştirea completă pe mediafax.ro

 

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza