full screen background image

Bătută sălbatic de concubin, refuză să depună plângere

batuta     Ieri, la ora 22.00, M.Vica, de 47 de ani, din municipiul Suceava, s-a prezentat la UPU Suceava pentru a i se acorda asistență medicală și a sesizat că a fost agresată de către concubinul ei, B. Trandafir, de 57 de ani, din comuna Ipotești.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că aceasta trăiește în concubinaj cu B. Trandafir de aproximativ 2 ani de zile la locuința acestuia de pe raza comunei Ipotești.

În seara zilei de 14 iulie, în jurul orei 17.00, cei doi s-au deplasat la o unitate de alimentaţie publică din localitate, unde au consumat băuturi alcoolice, între cei doi au apărut neînțelegeri, motiv pentru care numita M. Vica a fost rugată de către administratorul societății să părăsească localul.

Ulterior, aceasta a părăsit barul și s-a deplasat cu un autoturism de ocazie la Spitalul Județean Suceava, unde a declarat că a fost victima unei agresiuni comise de către B. Trandafir.

Cea în cauză nu depune plângere penală pentru lovire față de B. Trandafir, însă i s-a adus la cunoștință faptul că are acest drept în curs de 60 de zile.

Cercetările vor fi continuate de către poliţiştii Postului de Poliție Ipotești.

comments

comments




Leave a Reply

avatar