full screen background image

Spargere la un magazin din Cornu Luncii

magazin     Azi noapte, în jurul orei 02.17, prin “S.N.U.A.U. 112”, I.P.J. Suceava a fost sesizat despre faptul că în satul Brăiești, comuna Cornu Luncii, persoane necunoscute au sustras, dintr-un magazin, suma de 1.420 de lei, 14 cartușe cu țigări și 10 cartele reîncărcabile.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că T. Constantin, de 46 de ani, din comuna Cornu Luncii, sat Brăești, administrator al societăţii, a fost sesizat verbal, în jurul orei 01.20, de N. Vasile, din sat Brăești, că a observat o persoană de sex masculin care a ieșit din magazinul aparținând societăţii pe care o administrează.

T. Constantin a verificat clădirea în care se află un magazin și un bar, observând că ambele uși sunt deschise și prezintă urme de forțare, iar din magazin îi lipsește suma de 1.120 de lei, 46 de pachete cu țigări și 10 cartele reîncărcabile, în valoare nominală de 5 euro.

Din bar îi lipsesc 100 de pachete cu țigări, precum și suma de 300 de lei.

Totodată, s-a constatat că în bar sunt amplasate trei aparate de joc electronice a căror uși de acces la banii încasați sunt deschise, iar banii lipsesc.

Atât magazinul, cât și barul, au fost recent renovate, ocazie cu care au fost deteriorate mai multe cabluri ale sistemului de alarmă (și video), fapt pentru care le-a demontat în vederea reparării, astfel încât, în momentul săvârșirii faptei, sistemul de alarmă era nefuncțional.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar