full screen background image

Lovit de un consătean de 4 ori cu cuţitul în spate, la Zamostea

cutit     Ieri, în jurul orei 13.05, prin “S.N.U.A.U. 112”, I.P.J. Suceava a fost sesizat cu privire la faptul că I. Alexandru, de 58 de ani, din comuna Zamostea, a fost victimă a unei agresiuni.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, în jurul orei 12.30, A. Vasile, de 68 de ani, din comuna Zamostea, se deplasa pe D.C. 36, de pe raza localității, iar, când a ajuns în dreptul locuinței lui I. Alexandru, a fost acostat de către acesta, care l-a întrebat pe un ton răstit de ce i-a cosit din grâu.

Între cei doi a izbucnit un conflict spontan, iar A. Vasile a scos dintr-o sacoșă un cuțit de bucătărie.

Acesta a declarat că a scos cuțitul deoarece nu a putut să scoată de pe portbagajul bicicletei o cârjă.

I. Alexandru a declarat că a încercat să fugă în momentul în care a observat cuțitul, piciorul i-a alunecat în șlap și a căzut la pământ.

Ulterior, A. Vasile i-a aplicat un număr de 4 lovituri de cuțit în zona spatelui, provocându-i răni superficiale.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost examinat de către medicul legist din cadrul Laboratorului de medicină legală Rădăuți, care a opinat că pentru vindecare leziunile necesită maxim 10 zile de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau ale violențe și portul unor obiecte confecționate pentru tăiere sau împungere în locurile și împrejurările în care s-ar pune în primejdie viața sau integritatea corporală a persoanelor, cauza urmând a fi soluționată procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar