full screen background image

Conducerea judeţului vrea să reînfiinţeze posturile de cantonieri

Drum-cu-gropi     Starea proastă a majorităţii drumurilor a alarmat conducerea judeţului, care caută măsuri eficiente de refacere a infrastructurii.

Referindu-se la acţiunile cetăţenilor de curăţare a şanţurilor şi rigolelor pe propriile proprietăţi, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a precizat că acestea “sunt sublime, dar lipsesc cu desăvârşire”.

El este de părere că se impune reînfiinţarea posturilor de cantonieri, care să se ocupe de păstrarea Drumurilor Judeţene în condiţii normale.

Nechifor: “Ca soluţie, eu întrevăd două posibilităţi. În primul rând, autorităţile ar trebui să fie mai preocupate în acest sens, deoarece, de multe ori, primarii se feresc să aibă un comportament corect, mai dur dacă este necesar, şi, din cauza unora, suferă mai mulţi. Eu, în cadrul Consiliului Judeţean, prin firma de Drumuri şi Poduri pe care o avem în subordine, voi încerca reînfiinţarea posturilor de cantonieri pe drumurile judeţene, oameni care să fie localizaţi în teritoriu, să nu-i trimitem din Suceava, ci să fie la intervenţii, acolo, la locul faptei.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar