full screen background image

Accident de muncă cercetat de poliţişti, la Vatra Dornei

materiale de constructii     Ieri seară, prin “S.N.U.A.U. 112”, P. Constantin, din municipiul Vatra Dornei, a sesizat faptul că, în jurul orei 21.30, în incinta  unei societăţi comerciale din Vatra Dornei, a avut loc un accident de muncă a cărui victimă a fost E. Daniel, de 29 de ani, din comuna Rodna, judeţul Bistriţa Năsăud.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că în incinta  societăţii din Vatra Dornei, administrată de P. Grigore, din localitate, ce are ca obiect de activitate comercializarea de materiale de construcții, se afla o echipă de muncitori formată din B. Florea, B. Gherasim și B. Ion, angajați ai firmei administrată de B. Florea, din comuna Rodna, județul Bistrița Năsăud, care execută diferite activității de reparații.

Aceştia, până la terminarea lucrărilor pentru care au fost contractați, stau efectiv într-o dubă amenajată corespunzător.

Ieri, E. Daniel, la invitația lui B. Gherasim, a ajuns în municipiul Vatra Dornei, ocazie cu care, în jurul orei 19.00, s-a deplasat în incinta societăţii din Vatra Dornei, după terminarea programului de muncă, unde a consumat băuturi alcoolice, împreună cu persoanele mai sus menționate, în interiorul dubei.

În jurul orei 21.15, E. Daniel a ieșit din dubă, ocazie cu care s-a deplasat pe latura vestică a depozitului, la aproximativ 10 metri față de dubă, lângă o betonieră, iar, într-un moment de neatenție și pe fondul consumului de alcool, s-a dezechilibrat, a căzut și s-a lovit cu capul de o stivă de plase sudate de fier beton ce se aflau lângă el.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, substația Vatra Dornei, care l-a preluat pe E. Daniel și l-a transportat la Spitalul Municipiului Vatra Dornei, unde a fost internat și i s-a stabilit diagnosticul “plagă contuză regiunea parietală stânga, stare de ebrietate”.

În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii evenimentului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar