full screen background image

Ţigări de contrabandă transportate cu deltaplanul

contra maneuti     În data de 10 iulie, după miezul nopţii, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Rădăuţi – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au observat un aparat de zbor de mici dimensiuni care s-a deplasat dinspre Ucraina în România, pe direcţia localităţilor Frătăuţi – Costişa – Măneuţi şi ulterior s-a întors pe teritoriul ţării vecine.

În zonă s-a deplasat imediat o echipă operativă, care a depistat, în apropierea frontierei, într-un crâng din lunca râului Suceava, de pe raza localităţii Măneuţi, mai multe colete ce conţineau 2.997 de pachete cu ţigări de diferite mărci, de provenienţă din Ucraina şi Republica Moldova.

Totodată, în zonă a fost descoperit abandonat şi un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 30.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul marca BMW, în valoare de  aproximativ 10.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Suceava.

Imediat, au fost informate autorităţile ucrainene despre producerea evenimentului, cercetările fiind continuate de către poliţiştii de frontieră în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi documentarea întregii activităţi infracţionale.

contra maneuti 2

 

 

 

 

 

contra maneuti 3

comments

comments




Leave a Reply

avatar