full screen background image

Rihanna, colecţie de haine cu River Island

Rihanna     Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai bine cotaţi artişti, Rihanna are aspiraţii şi la domenii conexe divertismentului. Şi bine face pentru că adepţii ei sunt dispuşi să îşi urmeze diva cu orice pas.
Astfel, după ce a punctat lansări în industria beauty, cu parfumurile Reb’l Fleur şi Nude, Rihanna îşi lasă amprenta creativă asupra modei. Şi nu ca style icon, după cum s-a întâmplat până acum, ci ca ‘designer colaborator’ al unei colecţii pentru brandul River Island.
Rihanna este la cea de-a doua colaborare cu retailerul britanic, succesul primei colecţii fiind cu adevărat impresionant. Era de aşteptat ţinând cont de popularitatea brandului şi de orientarea lui stilistică pentru street fashion.
La fel ca în cazul primei colaborări, noua colecţie este inspirată de stilul megastarului – un mix eclectic de influenţe 80s şi pop, totul concretizându-se în piese cool pentru toamnă.
Linia include, pe lângă bluze şi t-shirt’uri simple şi piese din denim, piele, aplicaţii metalice, imprimeuri tartan şi camuflaj, dar şi geci de puf voluminoase. În ceea ce priveşte accesoriile vor fi modele diferite de fesuri şi şepci. Preţurile vor începe de la 10 lire sterline pentru piesele de lenjerie intima din linia “Riri” şi ajung până la 220 lire sterline pentru jachetele din piele.

comments

comments




Leave a Reply

avatar