full screen background image

Jennifer Lopez face dezvăluiri despre viaţa sa: “La 18 ani nu aveam unde să dorm.”

Jennifer Lopez     Jennifer Lopez a făcut dezvăluiri inedite despre viaţa pe care a avut-o înainte de a deveni celebră, vedeta declarând că la vârsta de 18 ani nu avea unde să locuiască, informează MEDIAFAX
Cântăreaţa în vârstă de 43 de ani, a cărei avere este estimată la 250 de milioane de dolari, a dezvăluit într-un interviu pentru revista W că atunci când avea 18 ani a fost nevoită să doarmă pe o canapea la studioul de dans din cauza divergenţelor cu mama sa pe tema carierei, scrie dailymail.co.uk.
Jennifer Lopez a declarat că părinţii nu au fost de acord ca ea să urmeze o carieră în showbiz, aşa că a plecat de acasă.
“Eu şi mama aveam dispute. Nu voiam să merg la facultate, ci să devin dansatoare, aşa că ne-am certat. Am început să dorm pe canapeaua de la studioul de dans. Eram fără adăpost, dar i-am spus mamei că asta trebuie să fac”, a declarat artista.
La câteva luni după incident, Jennifer a primit o slujbă ca dansatoare în Europa, iar după un an s-a mutat în Los Angeles.
Schimbarea a fost însă dificilă pentru adolescenta care a trăit în Bronx, New York: “Uram Los Angeles. Acum îl iubesc, dar nu îmi dă forţa pe care mi-o dădea Bronx-ul”, spune vedeta.
Ştirea integrală pe mediafax.ro

comments

comments




Leave a Reply

avatar