full screen background image

Bani furaţi din genţi, în Parlament

Palatul_Parlamentului 2     Furt la drumul mare chiar în Parlament! Aleşii, dar şi consilierii lor, nu sunt în siguranţă nici la muncă, şi asta pentru că le sunt furate bunurile. Aşa se face că unii s-au trezit fără bani, alţii fără chei. Până acum au fost făcute nu mai puţin de cinci sesizări către Poliţia Capitalei, informează România TV.

Situaţie fără precedent în Parlamentul României. Nu mai sunt în siguranţă nici aleşii şi nici consilierii lor şi asta pentru că le-au fost furate sume de bani, dar şi chei chiar de la serviciu.

Au fost înregistrate în ultima lună doar cinci sesizări la Poliţia Capitalei, patru au în vedere furturi de bani, fiind vorba de o sumă de 3.000 de lei. A cincea sesizare se referă la un set de chei pentru care cei de la Poliţia Capitalei au cerut înregistrările video de la Parlamentul României ca să îi ajute în anchetă.

Referitor la furturile de bani, poliţia a identificat deja presupusul hoţ. Este vorba despre o angajată a Parlamentului, în vârstă de 49 de ani. Ea a furat de la patru colege 3.000 de lei în mai puţin de o lună.

Femeia a fost prezentată cu propunerea de arestare preventivă şi este reţinută în acest moment. Se caută încă vinovatul în ceea ce priveşte furtul de chei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar