full screen background image

Angajaţii DSP trebuie să aibă aceeaşi eficienţă cu personal redus

DSP-1     După ce a scăpat de varianta desfiinţării totale anunţate, în urmă cu 4 luni, de către ministrul Sănătăţii Eugen Nicolăescu, conducerea şi angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică Suceava se confruntă cu diminuarea posturilor.

Potrivit dispoziţiilor venite de la Bucureşti, între 5 şi 20 de angajaţi ai DSP ar urma să fie trecuţi în şomaj, în funcţie de varianta care va fi acceptată în privinţa reducerii posturilor – 4, 10 sau 15 %.

Conducerea Direcţiei a trimis ministerului de resort toate variantele, trebuind să facă faţă şi condiţiei referitoare la “continuarea în condiţii optime a activităţii”.

Pentru a mai îndulci nota, Nicolăescu a precizat că va fi redus numărul de posturi din minister şi direcţiile de sănătate publică, dar în niciun caz din spitale.

Şeful Direcţiei sucevene de Sănătate, Ludovic Abiţei, a declarat că se aştepta la această diminuare a posturilor şi că important este rezultatul final.

„Cu cât numărul angajaţilor disponibilizaţi va fi mai mare, cu atât activitatea va fi perturbată mai mult” a conchis Abiţei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar