full screen background image

3 titluri naţionale pentru atleţii juniori III suceveni

CN-juniori-3     Atleţii cluburilor sucevene au cucerit 7 medalii la etapa finală a Campionatului Naţional pentru juniori III, întrecere desfăşurată, la finalul săptămânii trecute, pe stadionul “Iolanda Balaş Soter”, din Bucureşti.

Performerii delegaţiei sucevene au fost Alexandru Chiseliţă (CSM Suceava), câştigător al probei de 5 km marş, Simona Caziuc (LPS Suceava), în proba de 800 de metri, şi ştafeta masculină de la CSS Rădăuţi, în proba combinată de 100, 200, 300 şi 400 de metri, formată din Eduard Prelipcean, Valentin Niculcea, Andrei Coca şi Adrian Maidac.

Cei patru sportivi rădăuţeni, pregătiţi de Bogdan Roşcăneanu, au urcat pe podiumul de premiera şi în cursa de 4 x 100 de metri, unde au ocupat locul trei.

Ştafeta feminină a LPS Suceava, alcatuită din Adriana Onica, Ioana Bordianu, Cristina Calugărean şi Simona Caziuc, a câştigat medalia de argint în proba combinată de 100,  200, 300 şi 400 de metri.

Celelalte medalii de bronz au fost obţinute de Gabriela Doroftei (CSM Suceava), în cursa de 3.000 de metri, şi de Simona Caziuc (LPS Suceava), în proba de 400 de metri.

comments

comments




Leave a Reply

avatar