full screen background image

Peste 3.500 de pachete de ţigări confiscate în P.T.F. Siret

contra siret     Ieri, 8 iulie, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară, cetăţeanul ucrainean R. Veniamin, în vârstă de 33 de ani, conducând un microbuz marca Ford.

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană,  poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în hala  special amenajată din incinta P.T.F. Siret, un control amănunţit asupra maşinii.

În urma controlului, a fost descoperită ascunsă, într-un  locaş special amenajat, mai exact în podeaua microbuzului, cantitatea de 3.640 de pachete cu ţigări, marca “Viceroy”, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 4.440 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar  şoferul  a fost sancţionat  contravenţional de către lucrătorii vamali cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Totodată, autoturismul marca “Ford”, în valoare de 13.200 de lei, a fost indisponibilizat, deoarece avea confecţionat locaş special amenajat pentru transportul ţigărilor.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura nepermiterii intrării în ţară a cetăţeanului ucrainean, conform prevederilor legale.

contra siret 2

comments

comments




Leave a Reply

avatar