full screen background image

Lady Gaga şi-a închis contul de Twitter

Lady Gaga     Cântăreaţa americană Lady Gaga i-a şocat pe cei peste 39 milioane de fani ai săi anunţând că a decis să îşi suspende “temporar” contul de pe Twitter.
Artista şi-a retras fotografia din profilul ei de pe această platformă de microblogging, înlocuind-o cu simbolul unui ou, şi a postat cu această ocazie un mesaj în care îşi anunţă fanii că va sta departe de Twitter pentru o perioadă nedeterminată, informează femalefirst.co.uk.
“Această interfaţă a fost închisă temporar. Vă rugăm să reveniţi mai târziu pentru informaţii actualizate”, se afirmă în acel mesaj.
Potrivit speculaţiilor din presa americană, Lady Gaga a ales această metodă inedită de comunicare pentru a-şi promova noul ei album de studio, “Artpop”, sporind suspansul înainte de lansarea acestuia pe piaţă.
Cântăreaţa în vârstă de 27 de ani a şters totodată câteva mesaje postate pe Twitter în luna februarie – cu puţin timp înainte să îşi amâne mai multe concerte din turneul ei mondial “Born This Way” din cauza operaţiei suferite la şold.
Luna trecută, Lady Gaga a ocupat primul loc în topul Forbes al celor mai influenţi muzicieni din 2013, iar numărul uriaş de admiratori pe care artista îi are pe Twitter a contribuit decisiv la obţinerea acestei performanţe.

comments

comments




Leave a Reply

avatar