full screen background image

Atentat cu bombă la Universitatea “Gheorghe Asachi” din Iaşi

Universitatea Gheorghe Asachi     O explozie a avut loc, luni dimineaţă, într-o sală de curs a Facultăţii de Telecomunicaţii de la Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi”, în timpul examenului de licenţă, după ce un bărbat a intrat în sediu cu un dispozitiv exploziv, pe care le-a detonat.

Nu au fost înregistrate victime.

Potrivit martorilor, în jurul orei 9.00 un bărbat a intrat în Amfiteatrul P6, corpul A, de la Universitatea Tehnică “Gh. Asachi”, Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii şi a ameninţat că are o bombă. Martorii spun că au auzit un zgomot puternic şi s-a creat panică, scrie bzi.ro.După acest moment, un student a sărit pe tânărul care avea asupra sa două geamantane, iar unele studente au leşinat.

“Eram în amfiteatru, dădeam examen de licenţă. Dintr-o dată a intrat un individ cu două genţi şi a spus că are bombă la el. S-a creat panică, dintr-o dată, el având un dispozitiv în mână a explodat. El a leşinat, a fost lovit la mână şi, după acest moment, un student a intervenit, a sărit pe el, l-a imobilizat. O parte din studenţi au leşinat. Imediat au venit autorităţile şi l-au luat. Habar nu avem cine este persoana, nu-mi amintesc dacă îl cunosc. A fost o situaţie incredibilă”, a spus un profesor care se afla în amfiteatru.

“Individul a venit, a ţipat la noi şi a spus că detonează bomba. S-a creat panică. La un moment dat avea un declanşator în mână care a explodat. Eu am sărit atunci repede pe el, m-am umplut de sânge. Am fost evacuaţi, iar în amfiteatru a mai rămas o geantă, însă acolo cred că era o baterie pe care o folosea pentru alimentare. Nu ştim cine este bărbatul. A spus că dacă nu vine Poliţia detonează bomba”, a povestit studentul care a intervenit după ce a explodat dispozitivul.

comments

comments




Leave a Reply

avatar