full screen background image

Shakira a câştigat o primă bătălie în justiţie. Fostul iubit nu se va putea atinge de conturile cântăreţei

Shakira     Un judecător din Geneva a respins solicitarea făcută de Antonio de la Rua, fostul iubit al cântăreţei Shakira, de a avea acces la unul din conturile bancare ale artistei, potrivit MEDIAFAX
Shakira a fost dată în judecată în decembrie 2012 de Antonio de la Rua, fostul său iubit, care i-a fost şi manager timp de şase ani, informează dailymail.co.uk.
Un judecător din Geneva a respins însă cererea pe care Antonio de la Rua a făcut-o pentru a obţine dreptul de acces la unul din conturile bancare ale cântăreţei.
Antonio de La Rua pretinde că ar trebui să aibă acces la unul din conturile artistei datorită faptului că el deţine cea mai mare parte a activelor rezultate în urma parteneriatului lor de business.
În documentul instanţei, din data de 17 iunie, judecătorul spune că Shakira este singura persoană îndreptăţită să aibă acces la acel cont bancar.
Antonio de la Rua susţine că a fost “principalul arhitect” al planului de business prin care cântăreaţa columbiană a devenit un star mondial.
Fostul iubit al artistei menţionează că a avut o înţelegere verbală cu Shakira în vederea continuării relaţiei profesionale, după despărţirea lor din 2011.
Judecătorul a considerat însă că Antonio de la Rua nu a prezentat suficiente probe pentru a dovedi că ar avea un angajament profesional cu cântăreaţa, precizând că nu există niciun contract între cei doi.
Informaţia completă pe mediafax.ro

comments

comments




Leave a Reply

avatar