full screen background image

Pietoni accidentaţi, după ce au încercat să traverseze strada prin loc nepermis

treceredepietoni     Ieri, în jurul orei 14.15, pe strada Ana Ipătescu, din municipiul Suceava, Z. Doru,  de 48 de ani, localnic, în timp ce conducea autoturismul, l-a surprins şi accidentat uşor pe S. Bradu, de 47 de ani, din comuna Bosanci, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.
Conducătorul auto şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ieri după amiază, la ora 17.08, pe DJ 178 C, în interiorul localității Frătăuții Vechi, Z. Larisa, de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul, ajungând în centrul localității, l-a surprins şi accidentat uşor pe B. Ilie, de 56 ani, localnic, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.
Conducătoarea auto şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar