full screen background image

Jay- Z , album nou, Magna Carta Holy Grail!

Jay Z     A fost lansat oficial noul album Jay- Z, Magna Carta Holy Grail!
Materialul cuprinde colaborări cu Justin Timberlake, Beyonce, Frank Ocean şi producţii semnate de Pharrell, Timbaland sau Swizz Beatz.
Albumul e deschis de colaborarea sa cu Justin Timberlake – Holy Grail, care vorbeşte de relaţia sa cu o femeie pe care o iubeşte în ciuda comportamentului său ciudat. Pe lângă partea lui JT despre femei, Jay-Z vine cu numele unor artişti care s-au confruntat cu probleme din cauza celebrităţii.
Pe lângă piesa cu Beyonce, ce pare a fi o continuare pentru Bonnie & Clyde, avem un featuring cu Rick Ross , Oceans, cu noua senzatie R&B Frank Ocean, dar si BBC, un track ce ii reuneste pe Nas, Justin Timberlake, Beyonce, Swizz Beatz şi care e produs de Pharell.
Albumul a fost disponibil pentru cei care au o anumită marcă de telefon şi au descărcat aplicaţia Magna Carta Holy Grail din Store. Astfel, un milion de fani au avut acces la album înainte ca el să devină disponibil oficial, contractul cu producătorul de telefoane fiind în valoare de câteva milioane de dolari. Timbaland a povestit că albumul a apărut oarecum neprogramat, mai ales că între ei doi existau câteva probleme. Totuşi, Jay- Z a adunat producători importanţi pentru Magna Carta Holy Grail şi plănuieste să dea un restart la ceea ce se întâmplă acum în muzică. Dacă va fi sau nu aşa, rămâne de văzut…sau de ascultat noul album semnat Jay- Z.

comments

comments




Leave a Reply

avatar