full screen background image

4 dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

dosar-penal     Ieri, la ora 10.20, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava  a oprit în trafic, pe DN 2, în localitatea Pătrăuţi, autoturismul condus de G. Gheorghe, de 53 de ani, din municipiul Rădăuţi.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.

Tot ieri, la ora 15.20, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Milişăuţi a oprit pentru control, pe DN 2 H, pe raza localităţii, un moped care nu este înmatriculat sau înregistrat, condus de L. Gheorghe, de 54 de ani, localnic, care nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.

Aseară, la ora 19.25, un echipaj de poliție din cadrul Posturilor de poliție Sucevița și Marginea, în timp ce se afla în exercitarea serviciului de patrulare pe raza comunei Marginea, a oprit în trafic, pe DN 17 A, mopedul condus de L. M., de 15 ani, localnic, care nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural

În cursul zilei de ieri, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control în trafic, pe şoseaua Humorului, din localitatea Şcheia, autoturismul condus de M. Ilie, de 42 de ani, localnic, care nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar