full screen background image

Solistul trupei Motorhead este bolnav. Formaţia şi-a anulat toate concertele din vară

Motorhead     Trupa de rock britanică Motorhead a anunţat că îşi va anula toate concertele programate în această vară din cauză că solistul Lemmy Kilmister este grav bolnav, informează MEDIAFAX
“Câteodată nu poţi face nimic altceva decât să urmezi recomandările medicului”, a spus Lemmy, într-un comunicat, publicat pe site-ul oficial al formaţiei.
Şase show-uri au fost anulate, incluzând concerte în Germania, Franţa şi Rusia, informează bbc.co.uk.
În iunie, Motorhead a anulat alte trei concerte, după ce Lemmy ar fi fost diagnosticat, potrivit presei internaţionale, cu un hematom – o “pungă” de sânge formată într-un organ sau ţesut, în urma unei hemoragii, care de cele mai multe ori are drept cauză un traumatism.
Membrii formaţiei nu au oferit însă informaţii oficiale privind boala de care suferă Lemmy, spunând doar că trebuie să “urmeze un tratament pentru o perioadă mai lungă de timp”.
În septembrie, trupa va lansa cel de-al 21-lea album de studio, “Aftershock”, care este o continuare a materialului scos pe piaţă în 2010, “The World Is Yours”. Albumul va marca împlinirea a 40 de ani de la înfiinţarea trupei, în 2015.
De la înfiinţarea ei, în 1975, de către Lemmy Kilmister, celebra trupă britanică a reuşit să vândă peste 50 de milioane de copii ale albumelor, la nivel mondial.

Ştirea completă pe mediafax.ro

comments

comments




Leave a Reply

avatar