full screen background image

Flutur: Constituţia USL, dictatura majorităţii parlamentare

flutur     Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a anunţat că democrat liberalii vor organiza pe parcursul acestei veri mai multe întâlniri cu populaţia în cadrul cărora vor fi explicate care sunt pericolele adoptării proiectului de Constituţie propus de USL.

Flutur a anunţat că PDL a adresat o scrisoare, în acest sens, Comisiei de la Veneţia şi că democrat – liberalii vor continua să facă demersuri, în perioada următoare, pentru intrarea în normalitate.

“Cu o majoritatea parlamentară de 70%, USL a înţeles că poate să facă orice. Şi vreau să precizez că vom avea întâlniri cu toate mediile, cu partidele politice de dreapta care nu sustin aceasta forma a Constituţiei. Ne vom întâlni şi vom avea un calendar de dezbateri în această vară în teritoriu, şi vom explica populaţiei pericolul acestei dictaturi a majorităţii parlamentare care s-ar putea întâmpla în urma proiectului de Constituţie în viziunea USL, în care Parlamentul ar deveni forumul suprem de dezbatere și decizie”, a precizat liderul democrat liberalilor suceveni.

comments

comments




Leave a Reply

avatar