full screen background image

Pieton lovit în urma coliziunii a 2 maşini, la Păltinoasa

accident     Ieri, la ora 16.20, Z. Henric, de 40 de ani, din comuna Cacica, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 17, în interiorul comunei Păltinoasa, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în timpul mersului faţă de autovehiculul din faţa sa, intrând în coliziune cu autoturismul condus de Z. Eugen, de 35 de ani, din municipiul Bacău.

În urma impactului, conducătorul auto Z. Henric a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, acroşând uşor pietonul J. Ionică, de 32 de ani, din comuna Poieni-Solca, care se afla în afara părţii carosabile.

După impact, conducătorul auto Z. Henric a purtat o discuţie cu victima, care a declarat iniţial faptul că nu a suferit leziuni.

Ulterior, victima J. Ionică s-a deplasat la Spitalul Judeţean Suceava, unde, în urma investigaţiilor efectuate, medicii au stabilit că necesită pentru vindecare 4-5 zile de îngrijirii medicale.

Cei implicaţi în eveniment au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar