full screen background image

Băsescu şi Câmpeanu, în vizită la Berlin

Traian-Basescu2     Preşedintele Traian Băsescu şi ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, vor participa miercuri, la Berlin, la o masă rotundă organizată de Ministerul Federal al Muncii şi Afacerilor Sociale din Germania pe tema “Promovarea ocupării tinerilor în Europa”, informează Ministerul Muncii.

Ministrul Mariana Câmpeanu va participa, alături de miniştrii muncii şi ocupării din statele membre UE, la masa rotundă organizată în vederea adoptării unui document comun în cadrul căruia să fie identificate măsurile care se impun pentru implementarea, la nivelul UE, a “Garanţiei pentru tineri”.

În cadrul vizitei de lucru, ministrul Muncii va avea o întrevedere cu omologul bulgar, la solicitarea acestuia, pe teme privind deschiderea pieţei muncii din Germania, începând cu 1 ianuarie 2014.

“Tot mâine, în prezenţa cancelarului federal Angela Merkel, a preşedintelui României, Traian Băsescu, precum şi a ambasadorului României la Berlin, Lazăr Comănescu, ministrul Câmpeanu va participa la o conferinţa de presă ţinută la Cancelaria federală”, se mai arată în comunicat.

comments

comments




Leave a Reply

avatar