full screen background image

Accidentată în “maxi-taxi”, după ce şoferul a frânat brusc

maxitaxi     La Spitalul Judeţean Suceava s-a prezentat P. Rodica, de 54 de ani, din municipiul Suceava, care a relatat faptul că a suferit leziuni corporale în urma unui eveniment rutier.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că pe 2 iulie, ora 09.50, în timp ce se afla în calitate de pasageră într-un microbuz ce se deplasa pe B-dul 1 Mai, pe raza municipiului Suceava, înainte de a ajunge la o trecere pentru pietoni, s-a ridicat de pe scaun cu intenţia de a merge în faţă pentru a coborî, moment în care conducătorul microbuzului a frânat, aceasta s-a dezechilibrat şi a căzut lovindu-se de parbriz.

Conducătorul microbuzului, P. Dorel, de 51 de ani, din localitate, a transportat personal victima la spital, unde, în urma consultaţiei de specialitate, medicii au stabilit că necesită pentru vindecare 3 – 5 zile îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar