full screen background image

Moby lansează un nou album, “Innocents”

Moby     După 18 luni de muncă (ianuarie 2012 – iunie 2013), Moby a terminat de înregistrat cel de-al 11-lea album din carieră intitulat “Innocents“. Discul va fi lansat pe 1 octombrie 2013 de propria casă de discuri a artistului, Little Idiot, şi distribuit cu ajutorul celor de la Mute Records. Primul single de promovare este piesa “A Case For Shame” .
“Innocents” a fost înregistrat în apartamentul lui Moby şi este produs de câştigătorul premiului Grammy, Mark “Spike” Stent care a lucrat cu nume ca Madonna, Lady Gaga, U2, Beyonce, Bjork, Depeche Mode, Spice Girls, Coldplay, Muse, Lily Allen, Gwen Stefani, No Doubt, Usher, Linkin Park, Maroon 5, Yeah Yeah Yeahs,  sau Bastille. Pentru acest disc Moby a invitat o serie de artişti precum Cold Specks, Wayne Coyne (The Flaming Lips), Mark Lanegan (Screaming Trees, Queens of the Stone Age, Mad Season), Damien Jurado, Skylar Grey şi Inyang Bassey.
Cu 11 albumde studio, vândute în peste 20 de milioane de copii în toată lumea, numeroase discuri de aur şi platină, Moby a colaborat cu numeroşi artişti de renume, precum Sophie Elis Bextor, Britney Spears, Gwen Stefani şi Kelis şi a realizat remixuri pentru David Bowie, Metallica, The Beastie Boys sau Public Enemy. Moby este susţinător al drepturilor animalelor, este vegan iar de la vârsta de 10 ani este pasionat fotografie.

comments

comments




Leave a Reply

avatar