full screen background image

Minori din Dolhasca, arestaţi după ce au fost prinşi la furat în Suceava

furturi-din-locuinte     Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată ieri despre faptul că mai mulţi tineri au sustras bunuri dintr-un apartament situat pe str. Universităţii.

La fața locului s-a deplasat  operativ o patrulă mixtă poliţie-poliție locală, ocazie cu care au fost identificați I. S., de 16 ani, Ş. P., de 17 ani, şi B. Ionuţ, de 18 ani, toţi din oraşul Dolhasca, care au recunoscut că, profitând de faptul că uşa apartamentului nu era închisă cu cheia, au sustras din apartamentul lui A. Paulina, de 71 de ani, localnică, două poşete ce conţineau suma de 20 de lei, cheile locuinţei şi buletinul de identitate.

Cu ocazia extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că cei trei sunt autorii furturilor comise în cursul lunii aprilie 2013, cu acelaşi mod de operare, din locuinţele părţilor vătămate P. Maria, D. Rodica, C. Alexandra şi A. Silvia, toate din municipiul Suceava.

Cei trei suspecți au fost reținuți pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Suceava, cu propunere de arestare preventivă.

Aceștia au fost introduşi în arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar