full screen background image

Iggy Pop renunţă la obiceiul său de a plonja în public

Iggy Pop     Rockerul Iggy Pop a declarat recent că se consideră prea bătrân să mai plonjeze în mijlocul fanilor în timpul concertelor, obicei-semnătură al acestuia, care i-a adus starului numeroase accidentări de-a lungul timpului, informează MEDIAFAX
Iggy Pop, în vârstă de 66 de ani, este cunoscut pentru exaltarea cu care abordează concertele sale, dar spune că a început să fie mai reţinut pe scenă, deoarece corpul său nu mai este la fel de rezistent ca în tinereţe.
“În trecut, când eram nişte puştani simpatici care trebuia să cânte cu toată lumea, mă gândeam că trebuie să dăm ce avem mai bun să avem concerte memorabile. Am făcut fix ce fac copiii mici când nu li se dă atenţie – se aruncă şi aşteaptă să îi prindă cineva. Pur şi simplu mă aruncam de pe scenă să văd publicul îndeaproape”, a declarat Iggy Pop pentru CNN.
“Anul trecut, am plonjat de câteva ori în public şi am făcut exces de zel, aşa că am avut nevoie de copci. La vârsta mea, mă arunc în public şi îi salut şi… gata”, a adăugat el.
Veteranul rocker a spus că obiceiurile sale nu s-au schimbat doar pe scenă. În loc să mai petreacă toată noaptea, ca în trecut, Iggy Pop preferă ca, după show-uri, să stea cu soţia sa, Nina Alu, şi să bea un pahar de vin.

Ştirea integrală pe mediafax.ro

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar