full screen background image

Ialomiţean prădat de cardurile bancare, la Câmpulung

carduri bancare     Poliția municipiului C-lung Moldovenesc, a fost ieri sesizată de B. Dinu, de 77 de ani, din municipiul Slobozia, judeţul Ialomița, despre faptul că, la data de 30 iunie, persoane necunoscute i-au sustras din buzunar un port-document de carduri bancare, iar de pe două carduri s-au efectuat tranzacții în valoare totală de 3.500 de lei.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că reclamantul are domiciliul în municipiul Slobozia și deține o locuință de vacanță în municipiul C-lung Moldovenesc, unde locuiește pe timp de vară.

În ziua de 1 iulie, în jurul orei 13.00, reclamantul a avut intenția de a merge la cumpărături, dar nu a găsit port-documentul de carduri, sens în care s-a deplasat la sediul unei agenţii bancare, unde a declarat sustras cardul, fiind informat despre faptul că, la data de 30 iunie, a fost ridicată suma de 200 de lei, din totalul de 1.000 de lei, cardul fiind reținut de un ATM.

Ulterior, partea vătămată s-a deplasat la sediul unei alte agenţii bancare din localitate, unde a declarat sustrase alte două carduri, aici funcționarul spunându-i că de pe unul dintre carduri a fost ridicată suma de 3.300 de lei, în mai multe tranșe.

Din declarația reclamantului rezultă faptul că, lângă carduri, avea o hârtie pe care erau notate codurile PIN şi susține că nu putea pierde port-documentul de carduri, cel mai probabil fiindu-i sustras în timp ce stătea la rând într-o agenție loto din municipiul C-lung Moldovenesc, în interior fiind aglomerat.

S-au dispus măsuri în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar