full screen background image

Ajuns în comă la spital, după o bătaie la Iacobeni

bataie     Azi noapte, Poliţia oraşului Vatra Dornei, a fost sesizată de spitalul din localitate, cu privire la faptul că în unitatea medicală a fost adus A. Gavril, de  34 de ani, din comuna Slatina, care prezintă urme de violență, fiind transferat la Spitalul Județean Suceava pentru investigații.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, la 1 iulie, A. Gavril și M. Ionuț, de 20 de ani, din comuna Icuşeni, judeţul Iaşi, au consumat băuturi alcoolice la un bar din comuna Iacobeni și, fiind în stare de ebrietate, între cei doi a avut loc un conflict spontan, iar gestionara l-a scos din incinta barului pe M. Ionuț, solicitându-i să plece acasă.

Imediat, A. Gavril a ieşit şi el din bar, între cei doi având un nou conflict, ocazie cu care M. Ionuț i-a aplicat lui A.Gavril un pumn în zona feţei, victima căzând la pământ și lovindu-se cu capul de ciment.

A. Gavril a fost transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei pentru îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu “traumatism cranio cerebral deschis, plagă stângă, comă gradul III, agresiune” şi, ulterior, transferat la Spitalul Judeţean Suceava.

Față de M. Ionuț s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală, urmând ca, în funcție de numărul zilelor de îngrijiri medicale acordate, să se efectueze încadrarea juridică a faptei și să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar