full screen background image

A căzut de la 9 metri, pe când repara acoperişul unui dispensar

acoperis     Ieri, 1 iulie, Postul de poliţie Vama, a fost sesizat, prin “S.N.U.A.U 112”, cu privire la faptul că la dispensarul din comună a avut loc un accident soldat cu rănirea unei persoane.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că administratorul unei societăți din Suceava, împreună cu un angajat, și T. Ștefan, de 25 de ani, din municipiului Suceava, care nu este angajat, efectuau activități de înlocuire a acoperișului dispensarului uman din comuna Vama, în baza unui contract de prestări servicii.

În timpul operațiunilor, T. Ștefan s-a dezechilibrat și a căzut de pe acoperiș, de la o distanță de aproximativ 9 metri, fiind transportat la spital și diagnosticat cu “fractură tasare L1 + L2 cu paraplegie”.

La scurt timp victima a fost transportată la Spitalul “Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru continuarea investigațiilor medicale de specialitate.

Din primele cercetări reiese faptul că nici unul dintre muncitori nu purta cască de protecție și nu era echipat cu corzi sau chingi pentru munca prestată la înălțime.

A fost informat Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava și Parchetul de pe lângă Judecătoria municipiului Câmpulung Moldovenesc.

comments

comments




Leave a Reply

avatar