full screen background image

Un autocar cu turişti s-a răsturnat între Arad şi Deva

autocar_rasturnat     Un autocar cu cetăţeni slovaci s-a răsturnat luni dimineaţă pe drumul care leagă oraşele Arad şi Deva.

Potrivit România TV, două persoane au fost rănite.

Un autocar în care se aflau 21 de turişti din Slovacia şi trei şoferi s-a răsturnat pe drumul dintre Arad şi Deva. Potrivit România TV, turiştii se întorceau din Bulgaria şi mergeau spre casă. Două persoane au fost rănite în urma accidentului, dar starea lor nu este gravă.

Bogdan Niţu, purtătorul de de cuvânt IPJ JHunedoara, a declarat la România TV că din principala cauză a accidentului pare să fie oboseala. Şoferul, un bărbat în vârstă de 69 de ani, a pierdut controlul volanului pe raza localităţii Leşnic (jud. Hunedoara), iar maşina a rămas suspendată pe marginea unui şanţ.

Valeria Filimon, director ambulanţă Hunedoara a dat la România TV detalii despre starea răniţilor: “Cele două persoane preluate de echipajele de la faţa locului nu au traume grave, sunt cu contuzii. Din cei 24 de pasageri doar două persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, iar noi am avut mobilizate la faţa locului patru echipaje: două ambulanţe, două echipaje SMURD şi un echipaj de descarcerare”.

Martorii accidentului spun că viteza cu care se deplasa autocarul nu era mare, iar condiţiile meteo erau foarte bune.

Pasagerii din autocar care nu au suferit răni au fost transportaţi cu microbuze la o tabără şcolară de lângă Deva şi aşteaptă sosirea unui alt autocar care să îi ducă în acasă, în Slovacia.

comments

comments




Leave a Reply

avatar