full screen background image

Suspiciuni de fraudă la Bac, la un liceu din Bucureşti

bacalaureat     Directorul și directorul adjunct al liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucureşti au fost demiși din funcție, luni, fiind suspectați de fraudă, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean Școlar București.

În același timp, comisia de bacalaureat a fost schimbată, ca urmare a percheziției făcute de un echipaj de Poliție la acest centru de examen.

Potrivit ISMB, cei cinci membri ai comisiei de bacalaureat au fost schimbați, precum și cei 32 de profesori supraveghetori de la Liceul ”Dimitrie Bolintineanu” din sectorul 5 al Capitalei.

În cel mai scurt timp, o nouă comisie va fi numită la acest liceu, comisie care ”va asigura toate condițiile pentru ca absolvenții de clasa a 12-a să poată susține toate probele scrise din cadrul Bacalaureatului iunie – iulie 2013”.

Atât comisia, cât și directorii liceului sunt suspectați de infracțiuni mici de corupție de luare și dare de mită în vederea oferirii subiectelor.

Polițiștii se află în continuare la fața locului pentru a ridica mai multe documente doveditoare, ancheta aflându-se în stadiul incipient.

comments

comments




Leave a Reply

avatar