full screen background image

Patronul Gregory Tour, din nou la audieri

accident-muntenegru     Autocarul implicat în accidentul din Muntenegru a fost reparat chiar înainte de a pleca în excursie. Proprietarul firmei de transport, care luni a dat din nou declaraţii în faţa procurorilor, spune că maşina era de ultimă generaţie şi a fost cumpărată nouă din Germania.

Ştefan Grigore, patronul firmei de transport care dus în Muntenegru românii din autocarul prăbuşit pe 23 iunie, în localitatea Grlo, a fost audiat luni la Parchetul general, în legătură cu accidentul în care şi-au pierdut viaţa 18 persoane.

“Dosarul este în derulare, acum am fost chemat să dau câteva precizări şi atât”, a spus acesta, care a trecut în revistă toată activitatea sa de până acum. “Am absolvit Liceul Militar şi Academia Tehnică Militară, iar în paralel cu aceasta am urmat ASE-ul, pe care l-am absolvit obţinând diploma de economist. După 12 ani de carieră militară am fost timp de şapte ani director de bancă, iar în 2007 am renunţat şi de atunci lucrez în agenţia de turism. Este o afacere dezvoltată de soţia mea, care a absolvit Facultatea de Geografie-Turism, iar eu consider ca am gestionat-o şi o gestionez foarte bine”.

Referitor la mersul anchetei, Ştefan Grigore a spus: “Toate documentele sunt în regulă. Colegul nostru, directorul de transport, s-a întors sâmbătă din Muntenegru. Nu avem nicio informaţie concretă referitoare la viteză, sunt doar pe surse. Din punct de vedere tehnic, autocarul era în stare bună. Sunt autocare de ultimă generaţie, care au fost cumpărate noi din Germania. La autocare se fac verificări periodice, apar mici probleme, sau dacă apare pe parcurs se merge la un service. Nu au fost probleme grave la autocar”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar