full screen background image

Tăiat cu cuțitul la mână, la Liteni

cutit     Azi noapte, la ora 01.28, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin ”S.N.U.A.U. 112”, despre faptul că, în timp ce se întorcea către casă, D. Mihai, de 35 de ani, din orașul Liteni, a fost agresat de J. Dumitru, de 26 de ani și J. Gheorghiță, de 28 de ani, ambii localnici, ultimul folosind un cuțit.

Partea vătămată D .Mihai a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticată cu ”plagă tăiată braţ stâng prin agresiune”, nerămânând internat.

Cu ocazia cercetărilor, polițiști au stabilit că, atât partea vătămată, D. Mihai, cât și făptuitorii, J. Dumitru și J. Gheorghiță, au fost, la data de 29 iunie, la un bar din centrul satului Rotunda, unde au consumat băuturi alcoolice și au plecat separat către casă, anterior orei 00.00.

Martorii identificați în zona barului au declarat că în apropierea localului nu a avut loc niciun conflict între aceste persoanele, cel mai probabil, acesta având loc pe drumul din centrul satului Rotunda, către locuinţa părţii vătămate.

D. Mihai urmează să fie examinat medico-legal, urmând ca, în funcţie de rezultat, să fie efectuată încadrarea juridică a faptei.

Cercetările sunt continuate față de J. Dumitru și J. Gheorghiță, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe şi portul fără drept al cuţitului, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar