full screen background image

Pistol şi sabie, confiscate pe Bulevardul George Enescu, din Suceava

pistolaer     Poliţiştii suceveni au ridicat un pistol cu aer comprimat şi o sabie,  întocmind un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de “trafic ilicit, deţinere sau portul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept” şi “portul fără drept al cuţitului…”, faptă prevăzută de Legea nr.61/1991.

Ieri, 26 iunie, polițiști din cadrul I.P.J. Suceava, au identificat pe bulevardul George Enescu, din municipiul Suceava, un grup de 5 persoane, respectiv M. Cătălin, de 36 de ani din municipiul Rădăuţi, B. Petru, de 28 de ani, M. Artur, de 26 de ani, M. Romeo, de 24 de ani, şi B. Traian, de 20 de ani, toţi din municipiul Suceava, iar, în urma verificărilor efectuate asupra acestora, au fost identificate un pistol cu aer comprimat şi o sabie tip macetă.

Obiectele, au fost ridicate de poliţişti în vederea cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “trafic ilicit şi deţinere sau portul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept” şi “portul fără drept al cuţitului, pumnalului…”, faptă prev. din Legea nr.61/1991.

comments

comments




Leave a Reply

avatar