full screen background image

Mandate de arestare puse în executare de poliţişti

catuse     Poliţia oraşului Siret a primit spre executare mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe Z. Ionuț, de 26 de ani, din localitate, condamnat la 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are în sânge  o îmbibație alcoolică ce depășește limita legală.
Z. Ionuţ a fost identificat de poliţişti la domiciliu, a fost reţinut şi încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Ieri, B. Albert, de 49 de ani, din municipiul Botoșani, autorul  mai multor furturi de pe raza municipiului Rădăuţi, a fost prezentat Judecătoriei Rădăuţi, care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, sub  aspectul săvârșirii a două infracțiuni de furt calificat și două infracțiuni de tentativă la furt calificat.
În baza mandatului de arestare preventivă, cel în cauză a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Poliţiştii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au pus în executare mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Rădăuți, privind pe M. Vasile, de 24 de ani, din comuna Putna, care a fost condamnat la șapte luni închisoare pentru infracțiuni comise la regimul rutier.
Poliţiştii s-au deplasat la domiciliul celui în cauză, unde au procedat la identificarea și reţinerea acestuia.
În baza mandatului de arestare preventivă cel în cauză a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar