full screen background image

Femeie lovită de o maşină, pe trecerea de pietoni

treceredepietoni     La sediul Poliţiei municipiului Suceava – Biroul Rutier, s-a prezentat C. Elena, de 48 de ani, din localitate, care a sesizat faptul că pe 24 iunie, în jurul orei 11.30, în timp ce se afla în calitate de pieton pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Suceava şi traversa strada pe la trecerea de pietoni, a fost lovită de un autoturism care a plecat de la faţa locului.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat atât autoturismul implicat în accident, cât şi pe conducătorul acestuia, U. Vasile, de 54 de ani, din comuna Brodina.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în timp ce conducea autoturismul, U. Vasile nu a acordat prioritate de trecere victimei, care traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni, fapt pentru care a acroşat-o.

După impact, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, iar victima a fost proiectată la pământ, după care s-a ridicat, a continuat deplasarea şi a urcat într-un mijloc de transport în comun.

C. Elena a suferit leziuni, deplasându-se la Spitalul Judeţean Suceava, unde, în urma investigaţiilor medicale, i s-a stabilit diagnosticul “contuzie gleznă stângă prin accident rutier”, necesitând 5 – 6 zile de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate faţă de U. Vasile sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “vătămare corporală din culpă” şi “părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident rutier în urma căruia a rezultat vătămarea integrităţii corporale a unei persoane”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar