full screen background image

Beyonce şi Lady Gaga, în topul celor mai puternice vedete

Beyonce     Cei de la Forbes au realizat topul anual al celor mai influente celebrităţi care adună şi nume din muzică, pe lângă actori sau personalităţi din show-biz. Lista de anul acesta le include pe Lady Gaga, Beyonce, Taylor Swift sau Jennifer Lopez.
Oprah este liderul clasamentului Forbes , dar asta nu mai vine ca o surpriză, pentru că legendara vedetă tv face bani şi din propria sa reţea de televiziune. În plus, toate vedetele vin şi povestesc alături de ea pe canapeaua din propria lor sufragerie, iar printre ele s-au aflat Rihanna sau Usher. Topul Forbes nu ia în considerare averea estimată a vedetelor, ci doar influenţa lor in piaţă, la care, într-adevăr, contribuie şi factorul încasări.
Lady Gaga se află pe locul 2 în topul Forbes, strângând 80 de milioane de dolari în ultimul an, majoritatea venind din turneul care a ajuns şi pe la noi.
Beyonce e pe locul 4 şi în curând va urca şi mai mult, ţinând cont de încasările pe care le are turneul Mrs. Carter World Tour. În plus, contractele cu Pepsi şi H&M îi asigură un venit frumos şi multă expunere.
Madonna, aflată pe locul 4, a strâns 125 de milioane, iar turneul MDNA a fost unul dintre cele care a adunat încasări uriaşe, ajungând la peste 300 de milioane de dolari numai în S.U.A. Taylor Swift e doar pe locul 6, dar în urmă cu doi ani era pe prima poziţie în clasamentul încasărilor din muzică, fiind nu doar tânără ci şi foarte bogată datorită turneului în care se aflase la acel moment.

comments

comments




Leave a Reply

avatar