full screen background image

2 tone de zahăr confiscate de poliţiştii suceveni

zahar     În urma unui control în trafic, pe raza municipiului Suceava, poliţiştii au confiscat 1.845 kg de zahăr, care era transportat cu o autoutilitară şi pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta acte justificative.

O patrulă de poliţie din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliţiei municipiului Suceava a identificat și oprit în trafic, astăzi, pe str. 22 Decembrie, din municipiul Suceava, o autoutilitară înmatriculată în judeţul Botoşani.

Conducătorul autoturismului a fost identificat ca fiind A. Cristian, de 39 de ani, din judeţul Botoșani, posesor al permisului de conducere categoriile „B, BE, C, CE”.

În  urma controlului autoutilitarei, poliţiştii au depistat cantitatea de 1.845 kg zahăr de proveniență din Ucraina, în valoare 7.380 de lei, ambalat în saci, pentru care cel în cauză nu poseda acte de proveniență.

Conducătorul auto  a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 12/1990 cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar marfa a fost ridicată în vederea confiscării.

Poliţiştii  continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate provenienţa mărfii confiscate şi condiţiile de achiziţie.

comments

comments




Leave a Reply

avatar